Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 20:15

Галина Волгіна повісилася після сьомих пологів

Увечері 19 листопада мати й чоловік Галини Волгіної з Шепетівки Хмельницької області знайшли її повішеною на горищі. Удень вона гарно одяглася і сказала дітям, що йде з дому. Її шукали кілька годин, телефонували до рідних і знайомих.

У 39-річної Галини після народження сьомої дитини з"явилися ознаки післяпологового психозу. Жінка двічі лікувалася в обласній психлікарні.

— Як Галя кричить, було чути на вулиці, — розповідає сусідка Людмила Янушевська. — Не думали, що накладе на себе руки, бо родина віруюча — баптисти чи то п"ятидесятники. Вона колись і від аборту відмовилася. Лікарі застерігали про небезпеку для здоров"я ще після народження третьої дитини.

Галина Волгіна мала звання матері-героїні. Найменшому Дмитрику виповнилося 1 рік і 3 місяці. Старший син Сергій, 18 років, навчається в Козятинському залізничному училищі. Він продовжив сімейні традиції. До декрету Галина працювала на залізниці, чоловік Сергій — колійник. Дітей доглядає її 78-річна мати Лідія Яківна.

— Мамі найважче — доньку втратила й на старості дітей маленьких доглядає, — каже голова квартального комітету Надія Лясковська. — Дітям 18, 15, 14, 9, 8, 6 років, і річне немовля. Готую заяву на ім"я міського голови про надання родині одноразової допомоги в 400 гривень.

Сім"я мешкала в приватному будинку на околиці міста. У Галини ще є брат-близнюк Василь.

Зараз ви читаєте новину «Галина Волгіна повісилася після сьомих пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути