пʼятниця, 07 вересня 2007 07:08

Галина Біліченко 10 хвилин висіла на решітці балкона

Бабуся 6-річної Галини Біліченко 1 вересня пішла забирати передачу від доньки-провідниці на вокзал у Козятині. Тим часом її онука перекинулася через перила балкона на п"ятому поверсі.

Падаючи, дівчинка встигла вхопитися руками за металеву решітку на зовнішній стороні балкона. Так висіла майже 10 хв. Її крик почули сусіди. Вони викликали "швидку" та рятувальників.

— Зайти до квартири через двері було неможливо — бабуся закрила їх на ключ. Та й темно, було близько половини дванадцятої ночі, — пояснює рятувальник МНС із Козятина Роман Фицик, 28 років. — Нам довелося просувати штурмову драбину через дерева. До того часу дівчинка вже змогла зачепитися ногами за прута. Відірвати дитину від решітки було важко — Галинка вклякла від страху.

За півтори години до пригоди бабуся вклала онуку спати. Дитина прокинулася. Їй стало страшно, й вона вирішила вийти погуляти на вулицю через балкон.

Зараз ви читаєте новину «Галина Біліченко 10 хвилин висіла на решітці балкона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути