Ексклюзиви
четвер, 12 лютого 2009 17:10

Євген Орлов газом підірвав квартиру

Автор: фото: Надія ШТУПУН
  9 лютого після вибуху газу у квартирі в Жмеринці журналістка телеканалу 1+1 Наталя Фінклер веде репортаж з місця пригоди.  Чоловік власниці квартири Євген Орлов вискочив з помешкання за мить до вибуху. Зараз він перебуває в реанімації з 35 відсотками опік
9 лютого після вибуху газу у квартирі в Жмеринці журналістка телеканалу 1+1 Наталя Фінклер веде репортаж з місця пригоди. Чоловік власниці квартири Євген Орлов вискочив з помешкання за мить до вибуху. Зараз він перебуває в реанімації з 35 відсотками опік

В однокімнатній квартирі по вул. Радянська, 53 у Жмеринці ввечері 9 лютого стався вибух газу. Його навмисне спричинив 34-річний Євген Орлов, співмешканець 24-річної Тетяни Рязанцевої. Вона — власниця квартири на першому поверсі п"ятиповерхового будинку.

— Я почула крики на коридорі, — розповідає сусідка Тетяни, 38-річна Лілія Чернявська. — Боялася відкривати, бо живу тільки з донькою. Але почула голос Тані. Вона в одній майці та трусах вибігла на коридор. Із нею сварився її чоловік. Я пустила жінку до себе.

У квартирі Лілії Чернявської Тетяна розплакалася. Сказала, що чоловік знову почав бити її. 2005-го він закодувався від алкоголізму. А останнім часом знову запив. Тетяна попросила Лілію викликати міліцію, щоб утихомирити Євгена.

— У цей час їхній 3-річний син Діма, який залишився з батьком, почав плакати, — продовжує Лілія. — Ми його чули навіть через стінку. Чоловік вигнав дитину на коридор, і Таня забрала Діму до нас. Як тільки прийшла міліція і почала складати протоколи, стався вибух. Мої вхідні двері зірвало. Вони влетіли в стіну кухні ребром, наче ніж у дерево. Якби там хтось стояв, його б навпіл перерізало.

Після вибуху міліція вийшла на вулицю. Правоохоронці затримали Євгена Орлова, який вибіг із квартири.

— Чоловік зізнався, що сам відкрутив резинову трубку від газової плити і напустив газу в квартиру, — розповідає інспектор Жмеринського райвідділу Міністерства надзвичайних ситуацій Тетяна Марчук. — Потім чиркнув запальничкою. У результаті вибуху отримав 35 відсотків опіків тіла. Зараз він у реанімації у важкому стані.

У будинку в чотирьох квартирах на першому поверсі вибуховою хвилею вибило вікна та двері, тріснула несуча стіна на третьому поверсі. У п"яти помешканнях дому навпроти повибивало вікна, згоріла білизна, що сушилася на балконі.

Подачу газу в будівлі відновили 10 лютого. Усі 30 квартир у ній мають автономне газове опалення.

Зараз ви читаєте новину «Євген Орлов газом підірвав квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути