понеділок, 07 липня 2008 18:40

До табору "Пролісок" їдуть із Києва та Москви

Закінчується перша зміна в Козятинському таборі "Пролісок" на Вінниччині. Нині там оздоровлюється 188 вихованців, з-поміж яких 50 дітей-сиріт.

Вихованці задоволені відпочинком.

— Найбільше дітям подобається конкурс на звання Міс та Містера табору та інтелектуальна гра "Пізнайко", — розповідає заступник директора закладу з виховної роботи Таміла Михальнюк, — Єдине, що не дозволено, це купання у ставку, адже вода ще холодна. Хоча родзинкою нашого табору є саме став та чудовий ліс із лелечими гніздами. В Україні є лише два місця, де стільки лелечих сімей.

Годують дітей п"ять разів на день. У раціоні — цитрусові, печиво, фрукти, сир, м"ясо, солодощі, риба. через день привозять морозиво.

— У нас оздоровлюються діти з Козятинщини й з інших регіонів України, — каже директор табору Сергій Стецюк, 42 роки. — Цього року з Києва вперше до нас приїхала восьмирічна дівчинка-мусульманка Фатіма. Удруге оздоровлюється хлопчикмосквич.

Путівка до "Проліску" коштує приблизно 1000 грн. За літо в таборі можуть оздоровитися майже 800 дітей. Кожна в останній день відпочинку отримує на згадку сувенір. До кінця літа в таборі відпочиватимуть вихованці Самгородоцької, Дашківської та Іванівської шкіл-інтернатів.

Зараз ви читаєте новину «До табору "Пролісок" їдуть із Києва та Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути