четвер, 26 лютого 2009 18:50

Для субсидії потрібна довідка про доходи за три місяці

"Хочу оформити субсидію. Чоловіка скоротили на підприємстві, він безробітний. Але останні шість місяців отримував хорошу зарплату, і по довідці сукупний дохід нашої сім"ї великий. Невже всі гроші доведеться витратити на комунальні послуги?"

Антоніна Нікітюк, Немирів


— За новою постановою Кабінету міністрів, для отримання субсидії потрібна довідка про доходи за останні три місяці, а не шість, як це було раніше, — пояснює заступник начальника  управління праці та соцзахисту Вінницької міськради 50-річна Ольга Мансурова. — Таке рішення 20 грудня минулого року прийняв уряд через економічну кризу.

Якщо один із членів сім"ї втратив роботу і вчасно став на облік у центрі зайнятості, то довідку про зарплату можна замінити на довідку про соціальну допомогу. Причому до уваги береться не дохід цього члена сім"ї за останні три місяці, а соціальна допомога, яку тільки будуть нараховувати.

Потрібно уважно перевірити причину звільнення і дату, коли вас звільнено. Якщо робітника звільняють після 12 січня 2009 року за згодою сторін, допомогу по безробіттю перші три місяці нараховувати не будуть. А тому такі довідки про нульові нарахування не приймаються. У разі звільнення робітника за власним бажанням він залишається без зарплати, без допомоги по безробіттю і без субсидії.

Детальну інформацію можна отримати в управлінні праці міськради за тел. (0432) 35 00 74.

Зараз ви читаєте новину «Для субсидії потрібна довідка про доходи за три місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути