Ексклюзиви
середа, 26 березня 2008 17:47

Діти розібрали залізничну колію

17 березня працівники Жмеринської залізниці оглядали тупикову колію на станції Котюжани Мурованокуриловецького району Вінниччини. Побачили, що зникло 32 підкладки та 250 костилів кріплення.

— Сума викраденого становить 766 гривень, — говорить капітан міліції 27-річний Дмитро Касько, з лінійного відділу на станції Жмеринка. — Шукали крадіїв недовго. Ними виявилися 13- та 15-річні учні Обухівської школи Мурованокуриловецького району. Хлопці хотіли здати деталі колії на металобрухт.

Це не перша спроба місцевих учнів розібрати колію.

— Улітку 2006-го 12-річний підліток у районі станції Ізраїловка Могилів-Подільського району викрав деталі гальмівної системи з 15 вантажних вагонів, — долучається до розмови старший лейтенант 34-річний Ігор Цабак, з лінійного відділу станції. — Залізниці завдано збитків на 9 тисяч 93 гривні. Хлопець створив загрозу аварії потягу та небезпеку для життя людей. Батько допомагав йому здавати металобрухт. Але школяр не досяг віку, з якого можлива кримінальна відповідальність, все обмежилося виховними заходами.

Зараз ви читаєте новину «Діти розібрали залізничну колію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути