середа, 30 січня 2008 16:44

Директорка Палацу дітей отримала премію 20 тисяч гривень

Директорці вінницького Палацу дітей та юнацтва Ларисі Павлівні Грінченко Верховна Рада призначила 20 тис. грн премії за особливі успіхи в навчанні й вихованні учнів.

— Мою кандидатуру висунуло обласне управління освіти, — розповідає 61-річна Лариса Грінченко. — Сказали, що я працюю 35 років, із них на керівній посаді — 34. Із гуртків нашого палацу вийшло чимало відомих людей. Це й стало визначальним.

У драматичному гуртку палацу навчалися народний артист Анатолій Овчаренко, головний режисер обласного театру ляльок Олександр Свіньїн. Чемпіон СРСР та України з авіамодельного спорту Сергій Солом"янніков починав конструювати літаки тут.

На що витратить гроші, Лариса Грінченко не розповідає.

— Премію отримала лише на папері, а тому не загадую наперед, — говорить жінка. — Я належу до людей, які не вміють витрачати гроші, тим більше такі великі. Радитимуся з рідними, що з ними робити.

2006 року Верховна Рада прийняла постанову про вручення 30 премій по 20 тис. грн кращим учителям України. Протягом 2007-го обласні управління освіти визначили кращих педагогів свого регіону.

Зараз ви читаєте новину «Директорка Палацу дітей отримала премію 20 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути