Ексклюзиви
четвер, 11 грудня 2008 15:14

Депозити Надра банку визнані кращими на ринку

Чудову якість депозитних програм Надра банку вкотре підтверджують експерти престижних міжнародних конкурсів "Вибір року-2008" і EFFІ AWARDS UKRAІNE 2008.

Так, Надра банк став переможцем Міжнародного конкурсу "Вибір року-2008" у номінації "Депозитний вклад у золоті", а депозитна програма "Для моєї родини" здобула "срібло" EFFІ AWARDS UKRAІNE 2008 у категорії "Фінансові послуги". Оцінювали банківські продукти не лише експерти, але й споживачі, які дали комплексну оцінку якості та популярності цієї послуги банку.

Депозитні програми Надра банку неодноразово визнавалися кращим продуктом на вітчизняному ринку. За показниками перших трьох кварталів 2008-го компанія PRAVDA Research оголосила результати рейтингів у розрізі вигідності умов депозитної програми "Для моєї родини": саме цю послугу Надра банку було визнано найкращою серед Топ-10 надійних банків країни.

Зараз ви читаєте новину «Депозити Надра банку визнані кращими на ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути