Ексклюзиви
середа, 02 квітня 2008 17:39

Денис Малюшко застряв у вікні своєї квартири

— Вийшла на лавочку посидіти, бачу — сусідський хлопчик із вікна звисає. Тримається за підвіконня і так кричить! — каже 80-річна Марія Степанівна з міста Ладижин Тростянецького району Вінниччини. — Ой людоньки, внизу ж бетон. Впаде — розіб"ється!

30 березня близько сьомої вечора 12-річний Денис Малюшко не міг зайти додому. Він живе на другому поверсі п"ятиповерхівки по вул. Кравченка, 14. У квартирі нікого не було, а ключі загубив.

— Дениска й раніше залазив додому через вікно. Воно знаходиться недалеко від козирка, — каже донька Марії Степанівни 59-річна Валентина.Хватався за газову трубу і так підлазив. Тільки Малюшки недавно поставили пластикові вікна. А такі не відкриєш просто так.

Почувши крик Дениса, сусіди викликали пожежників. Вони приїхали за 5 хв.

— Малий дуже перелякався, — каже заступник начальника Ладижинської пожежної частини Олексій Рябий, 25 років. — Висота невелика, десь метрів зо п"ять. Сам він злазити боявся. Коли малого знімали по пожежній драбині, в нього тряслися руки й ноги. Говорити не міг, тільки заїкався.

Денис живе в трикімнатній квартирі з мамою Вікторією та дідусем. Мама того дня їздила по товар, вона працює у підприємця продавцем. Дід гостював у родичів у іншому кінці міста.

Зараз ви читаєте новину «Денис Малюшко застряв у вікні своєї квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути