Ексклюзиви
субота, 03 листопада 2007 07:02

Дату весілля дочки Марія Левченко визначала за Місяцем

  Завідувачка Вінницького планетарію Марія Левченко біля глобуса Місяця: ”Якщо у повню покласти на підвіконні гостро заточений ніж, уранці він буде тупим”
Завідувачка Вінницького планетарію Марія Левченко біля глобуса Місяця: ”Якщо у повню покласти на підвіконні гостро заточений ніж, уранці він буде тупим”

Десять років тому завідувачка Вінницького планетарію Марія Левченко, 65 років, відпочивала в Одесі. Їй вдалося дістати квитки на виступ відомого астролога Павла Глоби, який розповідав про великий вплив Місяця на життя людини.

— Ми з відкритими ротами слухали. Я встигла за ним усе записати, — згадує Марія Федорівна, яка відтоді всі важливі рішення приймає за місячним календарем.

Як Місяць впливає на життя людей?

— Ми живемо за сонячним римським календарем, але ж Місяць набагато ближчий до нас. Кожні шість годин він так притягує водну оболонку землі, що в деяких районах вода піднімається на висоту семиповерхового будинку. Також Місяць впливає на організм людини, який на 70% складається з рідини. Особливо на тих, хто народився в понеділок — день Місяця. Серед них багато лунатиків.

Чого бажано не робити у повню?

— Не можна спати з відкритими фіранками. Коли на сплячого падає місячне світло, людина може захворіти. Сняться страшні сни. Якщо у повню покласти на підвіконні гостро заточений ніж, уранці він буде тупим.

Ні в якому разі в такий день не можна рвати зуби, робити операції — буде сильна кровотеча. Коли молодик, нас ніби розпирає. Це ж максимум енергії!

У цей час буває найбільше самогубств, катастроф. Жінки стають агресивнішими. Зате чоловіки більш нервові на новий місяць.

У повню потрібно збирати лікарські рослини — вони тоді найбільшу силу мають.

Як ви користуєтеся місячним календарем?

— До планетарію часто звертаються молоді люди, щоб визначити сприятливий день для сватання, весілля. Таких днів небагато: 12-й місячний день, 6-й, 16-й, 17-й, 24-й.

От 14-й — найсприятливіший для початку нової справи. Тому для весілля своєї доньки Ірини я обрала саме його. Це було 29 серпня 2004 року.

На старий місяць, який схожий на літеру "С", нові справи починати не можна, зате дуже добре закінчувати. Якщо прати білизну, вдвічі менше порошку піде, застарілі плями відперуться.

Найголовніший — перший місячний день. Тоді треба складати плани. Вони обов"язково здійсняться, якщо нікому про них не розповідати.

Наступного разу молодик буде 10 листопада о 1.11. Триватиме ця перша доба до 7.58 того ж дня. "Жайворонкам" пощастить. У місячній добі немає сталої кількості годин. Вона може тривати навіть дві години.

Останні вибори в Україні — яка то була місячна доба?

— 19-та. Дуже погана — це день павука. Є три погані місячні дні — 9-й, 19-й, 29-й. Тоді можуть наврочити, навіть не бажаючи цього. Обов"язково потрібно ввечері душ прийняти — змити негативну енергетику. Глоба радить у ці дні та в повню при виході з дому перехреститися, щоб усе було гаразд.

Зараз ви читаєте новину «Дату весілля дочки Марія Левченко визначала за Місяцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути