Ексклюзиви
пʼятниця, 25 травня 2007 07:10

Чоловік обікрав 11 продуктових магазинів

Житель Вінниці 33-річний Валентин скоїв 11 крадіжок у продуктових магазинчиках селища Чернівці.

— До райцентру він приїжджав останнім рейсом автобуса. Вибирав магазин, щоразу інший, чекав темноти, розбивав скло і залазив усередину. Брав гроші, телефонні картки, продукти. Великих сумок не пакував, щоб у разі чого легко тікати, — розповідає начальник Чернівецького райвідділу міліції Володимир Воронюк, 36 років. — Зранку сідав на перший автобус та їхав додому.

Валентин понад 10 років тому виїхав жити з Чернівців до Вінниці. В обкраданні магазинів його запідозрили місцеві жителі. Вони бачили чоловіка в громадському транспорті, але не чули, щоб він у когось ночував.

— Поцікавилися його минулим і виявилося, що він ріс у неблагополучній родині, в 16 років сів до тюрми за обкрадання чернівецького універмагу, — розповідає Володимир Воронюк. — Ми влаштували засідку біля одного магазину, який він ще не обікрадав. Але він обхитрив нас і обікрав інший. Ми встигли повідомити вінницьких колег, і вони прямо з автобуса зняли злодія з украденими картками для мобілок і продуктами.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік обікрав 11 продуктових магазинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути