Ексклюзиви
понеділок, 24 березня 2008 17:05

Багатодітні сім"ї переселять на одну вулицю

У селі Тягун Іллінецького району на Вінниччині буде вулиця багатодітних сімей. Її розбудову почнуть із ремонту двох будинків, які обласна рада торік купила за 150 тис. грн для родини Демчуків. 35-річний Петро та 34-річна Наталя виховують 11 дітей від 1 до 15 років. Чоловік працює електромонтером в "Укртелекомі" у Гайсині. Отримує 600 грн.

— На Вінниччині 12 родин мають більше 10 дітлахів, — говорить голова обладміністрації Олександр Домбровський. — Таким сім"ям у рамках всеукраїнської акції "Зігрій любов"ю дитину" ми допоможемо покращити житлові умови. Обласна адміністрація зверталася до всіх підприємств області. Поки що відгукнувся лише "Укрпромінвест", який очолює Олексій Порошенко. Він зведе кілька будинків для багатодітних сімей у Тягуні.

Порошенко планує виділити для акції спочатку 1,5 млн грн. Загальна сума благодійної допомоги сягне 3,5 млн.

Однією із перших родин, яка зможе отримати нове житло, буде сім"я Крижанівських із Вінниці. Їм виділять півмільйона гривень на зведення будинку. 43-річний Петро та 42-річна Оксана виховують 10 дітей від 1 до 17 років. Нині вони проживають на 44-х квадратних метрах у двокімнатній квартирі. Щомісячно отримують 1134 грн допомоги на дітлахів. Ще близько тисячі має батько, працюючи водієм на підприємстві "Агросвіт". У нього 8 класів освіти.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітні сім"ї переселять на одну вулицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути