Ексклюзиви
середа, 10 вересня 2008 18:16

Кавунами та динями торгуватимуть на спецмайданчиках

Для продажу кавунів та динь міська влада Вінниці цьогоріч виділила п"ять спеціальних майданчиків. Начальник управління споживчого ринку 32-річний Сергій Кудлаєнко зазначає, це впорядкує в місті стихійну торгівлю баштанними.

— Це стосується тільки великогабаритних автомобілів, — каже Кудлаєнко. — Коли вантажівки паркують у невідведених місцях, вони заважають руху транспорту. Так буде зручно і для продавців, і для жителів міста.

Місце на майданчику для продавців безкоштовне. Його вибирає продавець. Потрібно тільки взяти погодження в міській раді та сплачувати 34 грн щомісячного внеску. Із тими, хто торгуватиме в недозволених місцях, боротиметься міліція та спеціальний торговельний патруль. Вони здійснюють моніторинг міста упродовж року.

Купити кавун чи диню можна на перехресті вулиць Келецької та Космонавтів, вулиць Келецької та Квятека, зупинці Грибоєдова на вул. Київській, торговельному майданчику поблизу лікарні N3, на вул. Привокзальній уздовж колій.

Зараз ви читаєте новину «Кавунами та динями торгуватимуть на спецмайданчиках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути