Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2007 19:11

Антон Шелдер їздив із дружиною ворожити

17 листопада на сільському кладовищі поховали Антона Шелдера. Напередодні 14 листопада він гуляв на весіллі одного з онуків своєї дружини Параски в кафе "Дружба" села Комсомольське Козятинського району. Святкування закінчилося після третьої ночі. Антон був дуже п"яний, пішов додому сам.

Два дні Параска прочекала чоловіка. Шукала по рідних та знайомих. Потім із сільради викликала міліцію. Тіло цигана знайшли в ставку, що розташований між кафе та хатою, де він жив.

— Напевно, заблукав в очереті й утопився, — розповідає місцева жителька 39-річна Валентина Сорока. — Випити полюбляв.

До Комсомольського 50-річний Антон Шелдер переїхав 30 років тому. Жив у цивільному шлюбі з місцевою циганкою Параскою Митрошенко. Жінка була старшою на 20 років. Мала 10 дітей від різних чоловіків. Від Шелдера — жодного. Як багатодітній родині від сільради Парасці з дітьми видали під житло приміщення старої школи.

— Вони ніколи не працювали. Їздили по селах ворожити, за те й жили. Просили по людям картошку, молоко, — веде далі Сорока. — Років п"ять тому стара школа повалилася. Антон і Параска переїхали в закинуту хату. Діти поодружувалися, роз"їхалися, хто куди.

Зараз ви читаєте новину «Антон Шелдер їздив із дружиною ворожити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути