субота, 03 листопада 2007 07:10

Антипа обікрав ліцей і монастирську крамницю

У ніч на 20 жовтня 18-річний Олександр Антипа з Одещини зірвав із петель вхідні металеві двері в будівельному ліцеї у Крижополі Вінницької області. Із виробничої кімнати він забрав новий відеопроектор "Кенон" за 5 тис. грн. Із їдальні виніс 10 кришок від алюмінієвих каструль на 15–20 л.

З каси магазину "Світ скла", який орендує одну з кімнат, Антипа поцупив 940 грн. Також забрав інструмент для різання скла за 300 грн.

Хлопця затримали 23 жовтня в Крижополі, коли він намагався здати алюміній на металобрухт. У крадіжці зізнався. Вказав на таксиста, якому продав відеопроектор.

— Сигналізацію у приміщенні не ставили, бо не думали, що нас можуть обікрасти, — каже директор "Світу скла" В"ячеслав Снігур, 33 роки. — Наш товар дуже б"ється, потребує спеціального транспортування. Напевно, злодій окрім грошей щось шукав, робочу документацію розкидав по всьому магазину.

Антипа мешкає в Овідіопольському районі Одещини. Чотири роки тому йому дали умовний термін за крадіжки. Два місяці він пропрацював різноробом в Іверському чоловічому монастирі на Одещині. У вересні пограбував там монастирську крамницю і зник. Забрав обручки, хрестики, ланцюжки на 15 тис. грн.

До Крижополя приїхав, щоб збути коштовності. Знайомий порадив місцевого перекупника. Міліціонери встигли вилучити дорогоцінності у торговця.

Зараз ви читаєте новину «Антипа обікрав ліцей і монастирську крамницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути