Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2008 18:49

Андрія Мельничука привалила стіна

По обіді в неділю, 13 квітня, 32-річний Андрій Мельничук із міста Тульчин на Вінниччині з трьома братами і дружиною одного з них їхали машиною ГАЗ-53. Прямували до колишнього хімскладу аеропорту біля села Тарасівка.

Чоловіки хотіли розібрати покинутий хімсклад. Цегла там просякнута отрутохімікатами, але місцеві жителі її виносять. Чоловіки встигли завантажити півмашини. Одна стіна завдовжки 300 м раптом упала на Андрія.

— При виїзді на місце ми застали труп чоловіка. Він лежав на спині.  Підняли бетонну плиту, достали. Його просто розчавило, — розповідає слідчий Тульчинського райвідділу міліції 21-річний Анатолій Бурак.

Хімсклад стояв на території аеродрому.

— Від колишнього аеродрому залишився тільки підмурівок. 3 2002 року підприємство "Іскра", на балансі якого він був, збанкрутувало. Люди цеглу розбирають, кому треба. Працюють кирками, сокирами, молотками. Хоч територія наша, досі не знаємо чия це власність — Міністерства повітряного флоту, Міністерства сільського господарства чи Міністерства транспорту, — каже землевпорядник Тарасівської сільради Алла Камінська, 40 років.

Зараз ви читаєте новину «Андрія Мельничука привалила стіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути