четвер, 18 грудня 2008 18:05

4500 гривень видурили в Олексія Ховавка

У 86-річного Олексія Ховавко з міста Бершадь Вінниччини дві жінки видурили 4,5 тис. грн.

— Представилися працівницями соцзабезу, — розповідає Вікторія Матушевська, 34 роки, із райвідділу міліції. — Сказали, що у країні проводять обмін грошей на нові купюри. Пенсіонер витягнув зі схованки 4600 гривень і дав жінкам. Старша, віком 40–50 років, перерахувала їх. Купюри по одній, дві та п"ять гривень повернула. Пояснила, що такі не міняють. Інші заклеїла в конверт і поклала на столі. Сказала не відкривати, доки вони не повернуться за тиждень із новими грошима для обміну. Коли жінки пішли, пенсіонер зайшов до сусідки. Вона подзвонила в соцзабез. В установі завірили, що ніякого обміну не проводять. У конверті Олексій Ховавко замість грошей знайшов порізаний папір.

Схожий випадок стався в Бершаді у лютому цього року. У 82-річної пенсіонерки вкрали 2 тис. грн. Шахрайки також представилися працівницями соцзабезу. Сказали, що потрібно переписати номери купюр номіналом 100 і 200 грн для обміну. Попросили води. Доки пенсіонерка повернулася, вони втекли із грішми.

Зараз ви читаєте новину «4500 гривень видурили в Олексія Ховавка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути