Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2008 16:47

3-річних дітей учать англійської

Перші державні курси іноземних мов для дітей від 3 років "Бейбіленд" почали діяти У Вінниці.

— Подібного в нашому місті немає, — каже заступник директора вінницької філії Перших державних курсів Ірина Бабій, 31 рік. — У цьому віці вони найкраще запам"ятовують і швидко сприймають на слух. Півроку тому моя 3-річна донечка Аня дивилася по кабельному англійську програму "Бейбі" без перекладу. Почала розпитувати, про що говорив Вінні-Пух. Я пояснила. Аня давай питати, як англійською стіл, ложка. Так зародилася ідея курсів.

Дітей за руку в кімнату заводять батьки. Садять за низенькі столики по четверо. Перед заняттям діти між собою розмовляють українською. На початку уроку вчителька з усіма вітається англійською, діти їй відповідають. Кілька хвилин згадують слова, які вивчали. Розповідають вірші англійською.

Уроки проходять в ігровій формі. Діти граються м"якими іграшками, повторюють команди, танцюють під музику.

— Влад удома повторює слова. Нас із чоловіком навчає, як правильно говорити, — розповідає Анна Ковальчук, син якої ходить на курси другий місяць. — Йому тут подобається. Він грається й учиться.

На курсах також учать французьку та німецьку. Місяць навчання коштує 180 грн.  Раніше дітей навчали іноземних мов із 7 років.

Зараз ви читаєте новину «3-річних дітей учать англійської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути