вівторок, 11 березня 2008 17:05

13-річний Андрій Якобчук попав під поїзд

По обіді 2 березня прийомоздавальники вантажного парку на станції Жмеринка побачили під вагоном дитячу руку. За двадцять хвилин на місці пригоди працювали співробітники лінійного відділу станції Жмеринка та Жмеринської транспортної прокуратури.

Майор міліції Євгенія Гавриш, 32 роки, помічник начальника відділу внутрішніх справ станції Жмеринка, першою прибігла на місце.

— З-під коліс вантажного вагона ми витягнули 13-річного Андрія Якобчука. Хлопчик учився у 7 класі жмеринської школи N1. Нині з"ясовуємо, як саме він загинув. Травми вказують, що це було залізничне травмування. Можливо, пролазив під вагоном. Мені довелося поговорити з матір"ю загиблого. Жінка казала, що син був слухняним. Виходячи з дому, попередив, що скоро повернеться.

У сім"ї Андрія Якобчука семеро дітей, він був п"ятим. Після похорону в шкільному щоденнику хлопця знайшли кілька вітальних листівок до 8 Березня. Одну він устиг підписати — матері. Інші залишилися чистими.

Зараз ви читаєте новину «13-річний Андрій Якобчук попав під поїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути