Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2007 07:02

Зруйновані під"їзди замінить церква

На місці зруйнованих вибухом побутового газу 3-го та 4-го під"їздів житлового будинку в Дніпропетровську планують збудувати православний храм. Дніпропетровська компанія "Газекс-Україна", що є власником товариства "Дніпрогаз", виділить 5 млн грн на його будівництво.

— У середу при підписанні угоди між "Газексом" та Дніпропетровською облдержадміністрацією представники першого запевнили, що зводитимуть церкву, — каже прес-секретар обласного голови Алла Шоріна. — Будівництво розпочнуть десь через рік, бо ще до кінця не розібрали завали.

Шоріна каже, що досі не вирішили, що робитимуть із першим та другим під"їздами:

— Точно там не будуватимуть ні торгових, ні розважальних центрів.

10 млн грн компенсації за втрачене житло виділить "Газекс" постраждалим. Сума залежатиме від оцінки втраченого майна. 30 сімей від такої компенсації відмовилися: їхнє майно не постраждало. Гроші отримають 124 сім"ї. Ще по 500 тис. грн компанія "Газекс-Україна" виплатила родичам 23 загиблих.

Побутовий газ у житловому будинку по вул. Мандриківській, 127 у Дніпропетровську вибухнув 13 жовтня. Причини вибуху поки що невідомі.

Зараз ви читаєте новину «Зруйновані під"їзди замінить церква». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути