четвер, 20 грудня 2007 07:12

Житловий будинок вибухнув у Запоріжжі

У вівторок удень у селищі Льованевське на околиці Запоріжжя вибухнув двоповерховий будинок. Жертв і постраждалих немає.

— Вони саме були на роботі, — розповідає 62-річна Валентина Михайлова, яка живе неподалік. — Це врятувало їхні життя. А вибух був дуже сильний. Я спочатку подумала, що це на сусідньому кар"єрі мармур видобувають. Там часто щось вибухає. А вже ввечері по телевізору побачила, що дім вибухнув.

У двоповерховому будинку було вісім квартир. Чотири з них повністю зруйновані. На місце прибули рятувальники МНС і міліція. Заступник губернатора області Олександр Бережний сказав, що зранку має працювати комісія. Вона розгляне питання компенсацій та інших заходів. Нині потерпілі розселилися в родичів.

— Попередня версія — вибух газу, — каже Дмитро, співробітник Шевченківського районного МНС. — Комісія з"ясовує, то був побутовий газ чи балонний.

Мешканці зруйнованого будинку розповідають, що в день пригоди на даху працювала якась приватна фірма. Стелила руберойд, використовуючи газові балони. У МНС повідомили, що компанія не зареєстрована і не мала права там працювати. Прокуратура веде розслідування.

Поки що рятувальники розбирають напівзруйновану двоповерхівку. Вночі тут працювали лише правоохоронці. Захищали будинок від мародерів.

Зараз ви читаєте новину «Житловий будинок вибухнув у Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути