Ексклюзиви
пʼятниця, 04 квітня 2008 07:07

Засуджений мер продовжує керувати містом

Міського голову Горохова Волинської області Віктора Семенченка, 33 роки, затримали торік влітку після отримання хабара. Чиновник узяв $9 тис. за сприяння у виділенні земельної ділянки.

У червні 2007-го до Горохова приїздив харківський підприємець. Хотів побудувати швейну фабрику. Щоб вирішити проблему остаточно, знову завітав на Волинь 3 липня. Перемовини харківського підприємця з міським головою проходили у службовому легковику. Взявши хабара, мер поїхав до міськради. Та правоохоронці перегородили проїжджу частину службовою автівкою. Після зіткнення машин мера витягли з авто й одягли наручники. Однак під вартою він перебував кілька днів під час досудового слідства. Протягом розслідування Семенченко продовжував ходити на роботу й виконувати свої обов"язки.

31 березня в Нововолинському міському суді завершилися слухання кримінальної справи. Віктора Семенченка засудили до п"яти років позбавлення волі. Два роки йому заборонено займати керівні посади в органах місцевого самоврядування. Засуджений досі працює в мерії. Як повідомили у приймальні міськголови, 2 квітня Семенченко проводив сесію.

Зараз ви читаєте новину «Засуджений мер продовжує керувати містом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути