пʼятниця, 14 січня 2011 02:30

Запах газу чули колядники

7 січня близько 18.00 вибухнув газ у літній кухні 86-річного Пилипа Воловоденка з селища Кирнасівка Тульчинського району. Рознесло дві кімнати та веранду. У сусідньому будинку, де господар узимку не живе, повибивало шибки.

Вибух був такої сили, що його почули за 2 км у центрі селища. Пилип Воловоденко залишився живий. Йому на шию наклали шість швів. Рентген показав у ребрах грудної клітки тріщини.

Чоловік живе сам. Дружина померла чотири роки тому.

— Різдво ми святкували в моєї старшої сестри в Кирнасівці. Був там і батько. Потім його завезли додому, — розповідає донька потерпілого Марія Рахімова, 61 рік.

— Ключом відкрив веранду, зайшов на кухню, включив світло. Відхилив двері в комнату і зразу пішов надвір у туалет. Там довго не був, минут дві від сили, — згадує Воловоденко. — Ішов назад, і тут щось стало рвати мені голову. Не знаю, що зі мною робилося. Я впав на площадку, зверху полетів балок, на шию — стікло. Усередині вже все горіло. Позбігалися сусіди. Вони кухню через вікно снігом закидали, а мене обтерли від крові, завезли в больніцу.

Запах газу чули колядники, а також сусіди, з якими господар посварився через жомову яму, яку викопали близько до їх криниці.

— Тато чув, як сусідка Ольга Тарасенко вже після вибуху сказонула: "Аби було всьо по-хорошому, то ми щось зробили б". Вони ж бачили, як діда привезли, і нічого не сказали, могли б попередити, — розводить руками дочка.

Спеціалісти товариства "Газовик" до з'ясування причин вибуху заборонили розбирати завали.

Зараз ви читаєте новину «Запах газу чули колядники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути