Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2007 07:06

За порядком на вулицях слідкують камери

Міліції міста Ладижин Тростянецького району Вінницької області буде легше слідкувати за порядком на вулицях. У найбільш людних місцях  установлять камери відеоспостереження. Усю інформацію фіксуватиме комп"ютер відділку міліції та записуватиме на плівку.

— Нині встановлено дві камери спостереження — на Фонтанній площі та біля відділу міліції. Ще 14 буде на людних вулицях, на базарі та біля дискотек, — розповідає заступник начальника Ладижинського відділу міліції Руслан Кривенький, 31 рік.

Поки що відеокамери жодним чином не допомогли при розкритті злочинів.

— Їх встановили місяць тому, тому результатів вони ще не дали, — говорить начальник сектору карного розшуку 27-річний Василь Первак. — Думаю, відеокамери будуть профілактикою хуліганства та дрібних кишенькових крадіжок. Ми повідомили людей через засоби масової інформації про відеоспостереження, тому права громадян не порушуються. Думаю, камери психологічно впливатимуть на злочинців.

За 11 місяців Ладижинський відділ карного розшуку розкрив 36 тяжких та особливо тяжких злочинів. Нерозкритими залишаються ще 14.

Зараз ви читаєте новину «За порядком на вулицях слідкують камери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути