Ексклюзиви
пʼятниця, 15 листопада 2019 00:26

Володимир В'ятрович стане народним депутатом

Колишній голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович стане депутатом Верховної Ради. Балотувався за спис­ком партії "Європейська солідарність" під номером 25. Посяде місце Ірини Луценко, яка склала мандат через стан здоров'я. 24-та у списку Наталія Бойко відмовилася від мандата.

"Я йду в політику, щоб наші діти спілкувались українською, знали нашу історію, неспотворену з-за кордону, та із впевненістю дивилися у майбутнє, не затьмарене ні війною, ні здачею країни, — написав 42-річний Володимир В'ятрович у "Фейсбуку". — Хай зміни будуть українськими. Йду будувати український світ і зупиняти "русский мир".

Партія "Європейська солідарність" має 25 місць у парламенті.

В'ятрович п'ять років, до вересня 2019-го, очолював Інститут національної пам'яті, що із партнерами розробив закони про декомунізацію. Домігся відкриття архівів КДБ. Чотири роки досліджував архіви української історії XX ст. Видав серію книжок "Історія з грифом "Секретно".

Зараз ви читаєте новину «Володимир В'ятрович стане народним депутатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути