пʼятниця, 11 січня 2019 06:05

Водій збив двох поліцейських

На Різдво в Кременчуці Полтавської області водій під дією наркотиків наїхав на двох патрульних поліцейських. Обоє отримали тілесні ушкодження.

— На вулиці Чумацький шлях поліцейські помітили автомобіль "Рено Символ", водій якого порушував правила дорожнього руху. Патрульні подали сигнали проблисковими маячками та наказали в гучномовець зупинитися, — розповідає поліцейська Ярослава Крамаренко, 26 років. — Однак водій проігнорував їх. Почалася погоня. Коли правопорушник заїхав на заправку, патрульні оточили машину. Зрозумівши, що водій перебуває під дією наркотиків, попросили вийти. Той злякався і різко рушив вперед. Наїхав на патрульного, який стояв перед автівкою і блокував виїзд. Водій кілька метрів протягнув і поліцейську, яка вчепилася за двері машини. Обоє отримали травми та звернулися до лікарів.

Після інциденту правоохоронці продовжили переслідувати втікача двома екіпажами. Заблокували шлях і зупинили нетверезого водія.

— Він зачинився та відмовився виходити з машини. Тоді патрульні вибили бокове скло і витягли його силою, — додає Крамаренко. — Порушник уже знайомий поліції — це 24-річний місцевий житель. Його не раз притягували до кримінальної відповідальності. Їздив без посвідчення, забрали минулого року за керування в нетверезому стані.

На водія склали протоколи за трьома статтями: керування у стані сп'яніння, невиконання вимог про зупинку та водіння без документів на право керування.

Зараз ви читаєте новину «Водій збив двох поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути