четвер, 15 травня 2008 07:13

Водій збив велосипедиста й кинув у криницю

Поблизу села Скибинці у Тетіївському районі на Київщині п"яний водій на "жигулях" у неділю збив батька та сина. Вони поверталися з рибалки на велосипеді. Від удару 52-річний Володимир Савинок помер. 20-річного Сергія відкинуло в кювет.

Близько шостої ранку хлопець отямився біля дороги. Ледь дихав, лежав закривавлений. Зібрав розбиту мобілку й подзвонив дядьку. У лікарні Сергій скаржився на біль у лівій гомілці та голові. Нічого не пам"ятав.

— Коли прийшов до тями, розповів, що напередодні ввечері їхав із батьком на велосипеді, — каже Олександр Дармостук із обласного управління ДАІ. — Хлопець крутив педалі, а батько сидів на багажнику. Потім був удар ззаду. Що трапилося після того — не пам"ятає.

На місці аварії співробітники ДАІ виявили відбиті шматки бампера машини, сліди від шин. Але батька та велосипеда патрульні не знайшли. Згодом  побачили сліди волочіння чогось важкого.

За кілька годин правоохоронці розшукали 46-річного агронома Василя Пунтуса. Він живе неподалік в селі Косівка.

— Розповів, що був п"яний. Мчав на великій швидкості, тому велосипеда попереду не помітив, — розповідає Дармостук. — Коли збив, вийшов із машини і пощупав пульс. Виявилося, що чоловік мертвий. Каже, дуже перелякався, тому поклав труп у багажник і повіз потерпілого в бік села Скибинці. Там скинув велосипед біля місцевого водосховища. Тіло викинув у криницю.

Після цього Пунтус повернувся на місце ДТП й позамітав дорогу. Сина загиблого в кюветі не помітив.

В селі Кашперівка, де проживають Савинки, вчора поховали батька. Люди кажуть, що такого горя тут ніколи не було. Володимир працював у місцевій благодійній організації. Його дружина працює в соціальній службі. Син Сергій — наймолодший у родині, тиждень тому повернувся з армії. Є ще старший Славік та донька Олена.

Василю Пунтусу загрожує позбавлення волі до восьми років.

Зараз ви читаєте новину «Водій збив велосипедиста й кинув у криницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути