четвер, 28 жовтня 2021 00:40

Віталій Марків став батьком

У нацгвардійця 32-річного Віталія Марківа, якого торік звільнили з італійської в'язниці, 20 жовтня народився син. Побачив світ у столичному пологовому будинку. Важить 4260 г, має зріст 56 см.

— Мріяв про дитину ще з 2017 року, коли їхав у відпустку до Італії. Але тоді все зіпсував арешт, — каже Марків. — Тепер у мене народився син і відчуття не передати словами. Це щось неможливе. Під час пологів я був недалеко від дружини. Сина одразу поклали мені на груди. Він спершу плакав, а потім почав гладити мене ручками. Було враження, що тихо слухає, як б'ється моє серце.

Із дружиною Діаною Віталій Марків познайомився на Майдані в новорічну ніч 2014 року. Восени пара одружилася. 2017-го Віталія затримали в Італії і засудили до 24 років позбавлення волі в місцевій в'язниці. Звинувачували у вбивстві італійського фотографа Андреа Роккеллі на Донбасі 2014 року. 2020-го суд виправдав українця.

— Я був із дружиною поряд весь час вагітності, ходили на всі перевірки, обстеження. Вона хотіла дівчинку, а я — хлопчика. Лікар жартома сказав, що я переміг. Син виросте козаком. Виховуватиму його патріотом, аби був гідним українцем, — говорить Марків.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Марків став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути