Ексклюзиви
вівторок, 11 вересня 2007 07:13

Винуватець аварії здався міліції

23-річний водій, вантажівка якого 3 тижні тому роздавила в Донецьку маршрутне таксі, прийшов до міліції з повинною. Сказав, що був у шоку, тому й утік.

— Прийшов хлопець у понеділок. У всьому зізнався, — каже Валентин Фірс, заступник начальника відділу з розслідування ДТП у Донецькій області. — Суддя ухвалив рішення арештувати його. Водій вантажівки відразу розкаявся.

19 серпня опівночі на перехресті Київського пр-ту з вул. Артема вантажна фура ДАФ злетіла з мосту та впала на маршрутку, в салоні якої були 3 пасажири та водій. Двоє осіб загинули. Водій фури залишився живий і втік з місця аварії.

Затриманий розповів, що він пішки дістався до Полтавської області. А потім передумав і повернувся — втомився бігати. Нині правоохоронці перевіряють родичів у Донецьку, в яких хлопець міг переховуватися.

За словами друзів водія, які перебували в салоні вантажівки, того дня вони просто каталися містом. Перед цим були на пікніку. Там хлопець випив 400 г горілки й зголосився показати місто. Він мав 2-річний стаж керування авто.

Водієві загрожує до 12 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Винуватець аварії здався міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути