вівторок, 10 квітня 2007 18:28

Викопали 1200 метрів водопроводу

Неподалік райцентру Антрацит у селищі Дубовське на Луганщині минулого тижня викрали 1200 м 40-сантиметрової водопровідної труби.

До правоохоронців звернувся інженер комунального підприємства "Луганськвода". Жителі Дубовського поскаржилися, що не мають води. Він поїхав перевірити. У полі, де проходить водопровід, побачив вириту траншею. Труби не було. Потік води був спрямований в стічну канаву.

На злочинців міліціонери вийшли швидко. Виявилося, що крадіжку організувала група з п"яти місцевих жителів. Чоловікам від 25 до 41 року. Вони мали екскаватор, яким розкопували траншею, кран, щоб грузити трубу на вантажівки. Вивозили й продавали водопровід як брухт. Працювали три дні.

Чотирьох злочинців правоохоронці вже затримали, одного шукають. 300 м труби вдалося знайти в пунктах прийому металу. 900 м "Луганськвода" закуповуватиме за власний кошт. Збитки від крадіжки ще не підрахували. Однак відомо, що проведення 1 км водопроводу обійдеться в 700 тис. грн. Без води лишилося 750 будинків.

Зараз ви читаєте новину «Викопали 1200 метрів водопроводу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути