Ексклюзиви
середа, 21 травня 2008 07:11

Вибух газу зруйнував п"ятиповерхівку в місті Ізюмі на Харківщині

Близько сьомої ранку в п"ятиповерхівці в місті Ізюмі на Харківщині стався вибух. За даними рятувальників, у квартирі другого під"їзду на четвертому поверсі вибухнув побутовий газ. У будинку мешкає близько ста осіб.

Зруйновані п"ять квартир у двох під"їздах. Загиблих немає. Під обломками знайшли 37-річну Олену Щитенко. Вона жила на п"ятому поверсі, над квартирою, де сталася аварія. Жінка півгодини кричала, аби рятувальники знали, звідки її витягувати.

У господаря квартири Олександра Сорокіна обпечене майже все тіло.

— Він вибіг і голосив на весь двір: "Я только поставил чайник". Уже в машині "швидкої" він дізнався, що не закрутив краник на газовій плитці, — кажуть сусіди.

У вівторок по обіді люди збираються біля будинку. Плачуть. На рівні четвертого і п"ятого поверхів третього під"їзду — дірка. Звисають дерев"яні перекриття, балки й уламок балкону. У решті квартир повилітали вікна.

Майже всі вибігли до вибуху — почули запах газу. Багато хто стоїть у домашньому одязі. Рятувальники дозволили зайти лише мешканцям третього, найменш зруйнованого під"їзду.

Сорокін жив із батьками. Чоловікові за тридцять. Сусіди називають його "оболтусом". Кажуть, ніде не працював. На час вибуху його батьків удома не було: мати в лікарні, а батько якраз їхав її провідати. Житло родина купила два місяці тому.

Потерпілих поки що відселять до інтернатів та готелів. Обласна влада вирішує питання про компенсацію. Ремонт будинку обіцяють завершити за два місяці.

Зараз ви читаєте новину «Вибух газу зруйнував п"ятиповерхівку в місті Ізюмі на Харківщині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути