середа, 27 лютого 2008 07:10

В Україні обрали півфіналістів "Нової хвилі"

У київському клубі "Прайм" у суботу пройшов фінал національного відбіркового туру пісенного конкурсу "Нова хвиля". Виступали близько 60 конкурсантів, яких відібрали за попереднім прослуховуванням.

— Збираюся на "Нову хвилю", бо тато завжди хотів мене там бачити, — розповідає "ГПУ" 21-річна співачка Міка Ньютон. — У серпні він святкуватиме 50-річчя, зроблю йому подарунок.

Учасників оцінюють генеральний директор "Нової хвилі" Олександр Румянцев, продюсери Костянтин Меладзе, Євген Орлов та Олена Мозгова. Майже всіх конкурсантів зупиняють після першого приспіву. Виступ 19-річної Ірини Розенфельд слухають до кінця.

— Учора ввечері подзвонили і сказали змінити репертуар, — скаржиться "ГПУ" дівчина. — Чому — не пояснили. Мусила вночі вчити слова нової пісні.

— Вибирати тут нескладно, — каже "ГПУ" Меладзе. — На кастингу "Фабрики зірок" у Москві приїхало вісім тисяч учасників — тоді було набагато важче. Я у всі свої проекти сам вкладаю гроші. В Україні поки що нікого не розкручую. Але роботи вистачає — продюсую брата Валєру, "Віа Гру", фіналістів "Фабрики".

— В Україні багато талановитих молодих виконавців, — зауважує режисер "Нової хвилі" Олександр Ревзін. — Вам уже час самим робити великий гарний конкурс. На "Новій хвилі" діє несправедливість. Беруть участь 14–15 держав, а в кожній із них величезна кількість претендентів.

До півфіналу потрапили Міка Ньютон, Інна Воронова, Ірина Розенфельд, Анаіт Погосян, Валентин Савенко, Владислав Левицький та дівоче тріо "Компроміс". Вони виступатимуть на півфіналі в Москві 18–19 березня. Потому один представник з України змагатиметься у фіналі "Нової хвилі-2008" у Юрмалі 23–28 липня.

Зараз ви читаєте новину «В Україні обрали півфіналістів "Нової хвилі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути