Ексклюзиви
вівторок, 18 грудня 2007 07:10

В Україні на 20% збільшать тарифи на місцеві телефонні розмови

З першого кварталу 2008 року в Україні на 20% можуть підвищитися тарифи на місцеві телефонні розмови. Попереднє рішення ухвалила Національна комісія з питань регулювання зв"язку.

Абонплату для жителів міст і райцентрів передбачається підвищити з 13,7 до 16,44 грн. при погодинному обліку і з 19,58 до 23,5 грн. без погодинного обліку. Тарифи на сільський зв"язок не підвищаться.

— Після прийняття документ мають направити на узгодження в Антимонопольний комітет, Федерацію профспілок України. Потім подадуть у Мін"юст на реєстрацію, — кажуть у прес-службі НКРЗ. — Прогнозуємо, що нові тарифи будуть із 2008 року, оскільки надання послуг телефонного зв"язку є збитковим.

Нині в Україні 2200 сіл не мають жодного телефонного апарата, підключеного до мережі загального користування. У селах не телефонізовані 4,3 тис. шкіл і дошкільних закладів, 2,7 тис. медичних установ.

Зараз ви читаєте новину «В Україні на 20% збільшать тарифи на місцеві телефонні розмови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути