вівторок, 27 лютого 2018 00:20

У потягах продають книжки

У вагонах потягів "Інтерсіті" та "Інтерсіті+" почали продавати книжки. Пасажирам доступні детективи, романи, збірки висловлювань відомих людей. Є книжка покійного лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка — "Я, Побєда і Берлін".

Пасажирам роздають буклети зі списками доступних книжок. Вартують 45–120 грн. Пізніше послуга може з'явитися в усіх потягах країни.

Також цьогоріч Укрзалізниця додасть функцію "лист очікування" до сервісу, що дозволяє купувати квитки в інтернеті. Пасажири зможуть замовляти білети на поїзди, навіть якщо всі місця розпродані. У разі появи повернутих або додаткових квитків — матимуть пріоритетне право на викуп.

— Завжди є частина резервних квитків — державна бронь. Майже 10 відсотків пасажирів здають білети до поїздки. Такі квитки і продаватимуть через "лист очікування", — говорить виконувач обов'язків голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов. — Покупцю потрібно буде зареєструватися і залишити запит на потрібний напрямок.

Зараз ви читаєте новину «У потягах продають книжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути