неділя, 29 липня 2007 17:09

В аквапарку можна обнімати тварин

Автор: фото: REUTERS/Yuriko Nakao
  Ріосуке Шінохара зі столиці Японії Токіо грається з тюленем у морському аквамузеї Хаккейдзіма японського міста Йокогама
Ріосуке Шінохара зі столиці Японії Токіо грається з тюленем у морському аквамузеї Хаккейдзіма японського міста Йокогама

У морському аквамузеї Хаккейдзіма японського міста Йокогама на акваріумах немає табличок із застереженнями не дражнити тварин. А з 27 липня цього року мають можливість обіймти акваріуми, притискатися носом до скла. До них вітаються морські котики й дельфіни.

В акваріумах Хаккейдзіми заввишки як триповерховий будинок живе близько 100 тис. риб, полярні ведмеді, майже всі види відомих морських тварин. Відвідувачі можуть подивитися виставу з дресированими дельфінами й погодувати їх свіжою рибою. А ще — обійняти й отримати поцілунок.

Цей аквамузей — частина розважального комплексу Хаккейдзіма. Площа комплексу — 24 га. Тут є ресторани й готелі, парк атракціонів зі 107-метровою вишкою "Блакитний водоспад". Люди, які катаються на ньому, знають, що таке падіння з висоти на швидкості 125 км/год.

У ресторанах годують переважно морепродуктами. В готелі може поселитися той, хто за добу не встиг вивчити всю територію Хаккейдзіми.

Останніми роками в Японії з"являється багато схожих парків розваг. У країні висока щільність населення — 333 людини на квадратний кілометр. Переважна більшість живе в містах. Тому японці обожнюють відпочивати в таких місцях, як Хаккейдзіма.

Зараз ви читаєте новину «В аквапарку можна обнімати тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути