пʼятниця, 08 грудня 2017 05:36

Установлюють лави з підігрівом

Лави з підігрівом ставлять у львівському мікрорайоні вул. Наукова — Володимира Великого. Також там з'являться зупинки з розетками, ліхтарі з датчиками руху.

— Лави автоматично вмикатимуться, коли буде менше 3 градусів тепла. Мають спеціальну стрічку, що реагує на зниження температури повітря, — говорить 28-річний Андрій Шевців зі Львівської міськради. — До кінця року в цьому мікрорайоні встановимо чотири нові зупинки транспорту.

За модернізацію мікрорайону в жовтні проголосували львів'яни на сайті міської ради. На впровадження інноваційних технологій мерія вже виділила близько 8 млн грн.

Пункт обігріву облаштують біля українсько-польського кордону в селі Шегині Мостиського району Львівщини. Людям безкоштовно пропонуватимуть чай, каву, ковдри.

96 147 місць у дитсадках відкриють до 2020 року. Це дозволить повністю ліквідувати черги в дошкільні навчальні заклади, каже міністр освіти й науки Лілія Гриневич. Також у відомстві обіцяють сприяти створенню приватних садків.

Зараз ви читаєте новину «Установлюють лави з підігрівом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути