Ексклюзиви
субота, 17 травня 2008 07:09

Усі атракціони закриють у Миколаєві

У миколаївських парках протягом тижня закриють усі атракціони. В парку Перемоги зупинили роботу трьох — "Сюрприз", "Паровозик" та "Чортове колесо".

— Після трагедії в Луганську комісія Миколаївського управління Держміськпромнагляду вирішила закрити всі каруселі-гойдалки, — каже начальник управління Микола Єропунов. — Атракціони старі. Нашому "Чортовому колесу" більш як 50 років. Запчастини зносилися на 70 відсотків. Це небезпечно. Бог милував, що досі нічого не сталося. "Колесо огляду" треба демонтувати або перетворити на пам"ятник.

Фірма "Цунамі-південь" орендує територію в парку Перемоги. Її директор Сергій Голощапов боїться збитків від такого рішення:

— Але, звісно, ми виконаємо приписи наглядових органів. Будемо оновлювати атракціони — іншого шляху мати успішний бізнес у сфері розваг немає.

Світлана Підгорна, 32 роки, мати 10-річного Сашка, згодна, що атракціони повинні бути безпечними.

— Але якщо їх всі позакривають, то куди ж ходити відпочивати з дітьми? — питає. — Скоро перше червня, День захисту дітей. Ми традиційно відзначаємо його в парку Перемоги. Син дуже любить кататися. Та й ми з чоловіком не проти згадати дитинство.

У головному парку міста нині працюють дві каруселі — "Ромашка" та "Веселі гірки".

Зараз ви читаєте новину «Усі атракціони закриють у Миколаєві ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути