четвер, 13 вересня 2007 07:06

"Українсько-Середземноморським авіалініям" заборонили літати до Європи

Із міркувань безпеки Європейська комісія заборонила українській авіакомпанії "Українсько-Середземноморські авіалінії" здійснювати рейси до всіх 27 країн Європейського Союзу.

— Українська компанія отримала багато нарікань і від пасажирів, і від аеропортів, — заявив відповідальний за питання транспорту Жак Барро. — Останні зміни знову демонструють, що цей "чорний список" є динамічним інструментом, який наша комісія використовує в міру необхідності.

У ЄС кажуть, що українська авіакомпанія не здійснює регулярних рейсів до Європи. Проте займається чартерними авіаперевезеннями. В "Українсько-Середземноморських авіалініях" ситуацію із забороною польотів пояснити відмовляються.

Компанія створена 1998 року. У ній працює більш ніж 700 чоловік. Перевезення здійснюються сімома літаками. Більшість із них, за словами експертів, використовують уже 25 років.

За даними офіційного сайту Київської мерії, в лютому ця компанія мала найбільші обсяги заборгованості з заробітної плати серед міських підприємств.

"Чорний список" авіакомпаній створили в березні минулого року. З того часу Єврокомісія вже п"ять разів його переглядала.

Зараз ви читаєте новину «"Українсько-Середземноморським авіалініям" заборонили літати до Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути