середа, 15 листопада 2006 18:48

У стані білої гарячки підпалив телятник

П"яний сторож із села Горбівці Літинського району на Вінниччині вночі проти неділі мало не спалив 64 тварини в телятнику місцевого СВК "Колос". У стані білої гарячки 38-річний Віктор Кучерук підпалив будівлю, рятуючись від "привидів".

— Мені наснилося, що по мою душу приїхали чотири страшні вершники з великим собакою, — пояснює він. — Два з них уже почали копати яму, щоб мене поховати. Потім сіли на горбку, аби відзначити добре зроблену справу чаркою.

Віктор тікав спочатку до ставка, а потім сховався у корівнику між стійлами. Вершники, за його словами, не відставали.

— Я подумав, якщо підпалю солому ось тут у куточку, селяни прибіжать гасити полум"я і врятують мене, — виправдовується Віктор.

Сподівання справдилися: на вогонь збіглося мало не все село.

— Ще до приїзду з Літина чергового караулу оперативно-рятувальної служби люди вивели з будівлі всіх 64 телят та почали гасити пожежу. Завдяки їм телятник згорів лише частково, — розповів Юрій Чухрій із ГУ МНС України у Вінницькій області.

Горе-сторожа зараз допитують працівники слідчих органів. У Віктора Кучерука двоє дітей — донька-семикласниця  та син-третьокласник. Цього літа через ту ж горілку вони втратили матір. 33-річна дружина Віктора напідпитку втопилася у ставку.

Зараз ви читаєте новину «У стані білої гарячки підпалив телятник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути