Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2018 06:40

У Севастополі зносять ринки

В окупованому Севастополі почали зносити павільйони Сталінградського ринку. Багато підприємців не встигли вивезти товар. Кіоски розпилювали "болгарками" та газовими різаками 9 листопада. Без роботи залишилося 150 людей.

— Місцеві жителі висловили припущення: або торговий центр на цьому місці буде, або житлові будинки, — каже 45-річний Вадим Кирпичников, так званий начальник Головного управління споживчого ринку та ліцензування Севастополя. — За генпланом — це дорога-дублер. Відремонтують теплотрасу, відновлять асфальтне покриття та зроблять облаштування прилеглої території. На цьому місці ніяких торгових об'єктів, а вже тим більше житлових будинків на проїжджій частині збудовано не буде.

Підприємці вважають, що зазначена причина щодо "ремонту комунікацій" під ринком є надуманою. Адже тут пролягає запасна теплотраса, яка не працює протягом 30 років.

– 2014 року ми пустили на севастопольську землю ось цих дикунів і порушників закону, які сидять у кабінетах, — каже 42-річний Марат Тюнін, голова "Союзу підприємців Севастополя". — На кону стоїть життя людей, підприємців, які 20 років працювали на ринку. У Дмитра Овсянникова (так званий губернатор окупованого Севастополя. — ГПУ) одна позиція — розорити людей, щоб усіх загнати в економічну залежність, аби не було протестних рухів.

До кінця року у місті знесуть 1 500 павільйонів, які окупанти визнали "незаконними". Раніше знесли ринки у північній частині міста та в районі Московського ринку на проспекті Генерала Острякова.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі зносять ринки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути