Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 00:10

У пачці із квасолею знайшли голову миші

16 лютого львів'янка Олександра Косенкова в пакеті замороженої квасолі знайшла відрізану голову миші. Овочі купувала в львівському гіпермаркеті "Ашан" на вул. Стрийській.

— У мене був шок. Бігала по квартирі й не знала, що робити, — каже. — Я вже двічі готувала страви із цієї квасолі. Висипала, що лишилося на дні, і побачила голову миші. Не уявляю, як вона туди потрапила.

Придбала заморожену квасолю власної торгової марки супермаркету "Кожен день" того ж тижня за 15 грн. Після знахідки звернулася на гарячу лінію мережі. Жінку запросили до крамниці.

— Адміністрація визнала, що це дійсно голова миші у квасолі, — говорить Олександра Косенкова. — Вибачилися й повернули гроші за товар. Ще й подарували шампанське і торт.

Відшкодування моральної компенсації за неякісний товар через суд Олександра Косенкова не вимагатиме.

У супермаркеті пояснили, що постачальник заморожених овочів щорічно отримував високі оцінки якості. Після цього випадку його товарів не приймають. Усі партії цього виду продукції виробника зняли з реалізації. Проводять внутрішнє розслідування.

У цьому ж супермаркеті 10 грудня 2016 року підлітки придбали чипси виробника "Кожен день" із мертвою мишею всередині упаковки. У пакеті з чипсами була дірка. Дітей забрали в інфекційну лікарню й призначили курс антибіотиків.

Зараз ви читаєте новину «У пачці із квасолею знайшли голову миші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути