пʼятниця, 23 травня 2008 07:06

У Донецьку відключили гарячу воду

Компанія "Газ України" в середу ввечері відключила за борги газ донецькому підприємству "Донецькміськтепломережа". Через це в місті відключили гарячу воду.

— Теперь мы все будем вонять. Вот уже сидим и воняем, — каже заступник директора "Донецькміськтепломережа" Олександр Семченко, 30 років.

Пояснює, що підприємство заборгувало "Газу України" 100 млн грн. Стільки винні донеччани з жовтня минулого року. Компанія неодноразово попереджала, що відключить газ.

Торік "Донецькміськтепломережа" розвісила по місту плакати з Йосипом Сталіним, де він звертався до народу: "Товарищи, это не кино — это жизнь! Кто не платит за тепло — будет наказан". За місяць після критики міської влади плакати зняли.

Підприємство також арештовувало квартири, машини і майно боржників. Повернути його можна було протягом місяця, сплативши борг. Інакше все виставляли на аукціон.

— Говорили, что мы сволочи и гады, страдаем всякой фигней, — каже Семченко. — Теперь, когда поживут без горячей воды, увидят, что все реально.

У четвер Семченко поїхав домовлятися з "Газом України" про відстрочку на рік-два.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку відключили гарячу воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути