Ексклюзиви
середа, 16 квітня 2008 07:05

Троє віруючих загинули під вантажівкою на Львівщині

Автор: фото надане Управлінням державтоінспекції у Львівській області
  Жовтий мікроавтобус ”фольксваґен” із дев’ятьма пасажирами зіткнувся з вантажівкою MAН
Жовтий мікроавтобус ”фольксваґен” із дев’ятьма пасажирами зіткнувся з вантажівкою MAН

Дев"ять християн п"ятидесятників із міста Збараж на Тернопільщині їхали у п"ятницю на молодіжну конференцію віруючих до Чопа, що на Закарпатті.

О восьмій вечора в гірському селі Тухолька Сколівського району Львівщини мікроавтобус "Фольксваґен ЛТ-4" піднімався крутими перевалами. Згори спускалася вантажівка МАН із 30-тонним вантажем у причепі.

Водій вантажівки 49-річний Микола Гріга не впорався з керуванням і на смузі зустрічного руху зіткнувся з мікроавтобусом. Водій "фольксваґена" 44-річний Петро Мартиневич, його донька 14-річна Лілія та 23-річна Людмила Кравчина загинули на місці пригоди.

20-річного Андрія Макуху та його сестру Ірину, 18 років, 35-річного Василя Паламаря та Анатолія Новосада, 23 роки, доправили до Сколівської райлікарні. У Новосада закрита черепно-мозкова травма і перелом кісток тазу. Паламар перебуває в комі.

Працівники МНС, які прибули на місце ДТП, мусили розрізати машину автогеном, щоб дістати тіло Петра Мартиневича. Він був штукатуром. Донька Лілія навчалась у восьмому класі. 19-річну Ольгу Мартиневич відпустили з лікарні попрощатися з батьком та сестрою. Загиблих поховали в неділю.

— На похорон зійшлися майже тисяча людей, — розповідає тітка Людмили Кравчиної 47-річна Галина Бершов. — Люда була святою людиною. Працювала нянею, доглядала 3-річного хлопчика. Любила дітей, наче відчувала, що своїх не дочекається. Її брат Юра повернувся з лікарні додому, та ще погано почувається. У нього забій голови, гематома на оці.

На місці аварії селяни поклали квіти, вінки, запалили свічки. На повороті з"явилися чотири дерев"яних хрести, які ставлять після кожного ДТП. Даїшники кажуть, на цьому місці не вперше стається аварія. У березні тут також загинула людина.

Зараз ви читаєте новину «Троє віруючих загинули під вантажівкою на Львівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути