четвер, 02 серпня 2007 07:06

Троє робітників отруїлися аміаком із каналізації

У вівторок під вечір у селищі Чаплинка, що на Херсонщині, комбінат комунальних підприємств проводив ремонт у каналізаційній насосній станції. Раптом стався викид парів газу аміаку.

Одразу на місці загинули 48-річний слюсар Сергій Сидоренко та 41-річний машиніст бригади Геннадій Лобур. Ще один слюсар, 32-річний Олександр Рева, помер у реанімації Чаплинської лікарні через 40 хв. після викиду.

— Це ж молоді люди були. Така трагедія. У нас усе селище про це гуде, — каже по телефону місцева жителька, яка не хоче назватися.

Газом отруїлися ще 14 чоловік. Усі вони зараз у місцевій лікарні. Лікарі запевняють, що їхньому життю нічого не загрожує.

— Ще точно не відомо, що там сталося. Ті люди, які загинули, не мали права там бути. Вони ніяких робіт у каналізації не проводили. Що вони там робили, зараз з"ясовує спеціальна комісія, — кажуть у комбінаті комунальних підприємств. — Ремонтники, які працювали, були в протигазах, усе як треба. То вони й не постраждали.

Пари аміаку викликають у людини сильний кашель та задуху, подразнюють слизову оболонку та шкіру. При великих кількостях людина може померти.

Трьох загиблих ремонтників поховали вчора. Олександр Рева не був одружений. У Геннадія Лобура залишилася жінка та двоє дітей — 18 та 12 років. У Сергія Сидоренка також є жінка та 18-річна дитина.

Зараз ви читаєте новину «Троє робітників отруїлися аміаком із каналізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути