Ексклюзиви
середа, 07 травня 2008 07:11

Спортсменки не одержали обіцяних премій

Наприкінці лютого на прийомі в тодішнього губернатора Сумщини Павла Качура біатлоністкам Оксані Яковлєвій, 27 років, і 22-річним сестрам-близнючкам Валентині та Віті Семеренко вручили подарунки й конверти.

У них були папери, де ішлося про нагородження чемпіонок преміями за визначні досягнення. Успіх Яковлєвої оцінили в 12 тис. грн, сестер Семеренко — 6 тис. кожній. Ще 2 тис. грн Качур виділив 45-річній Світлані Байді, яка тренує близнючок.

Спортсменкам пояснили, що гроші можна отримати в бухгалтерії облдержадміністрації. Та скористатися преміальними вони досі не можуть.

— Ми кілька разів зверталися. Грошей так і не було, — каже Світлана Байда. — А потім стало соромно. Хоча чому нам має бути соромно? Ми тих премій не просили, не набивалися.

— Кошти треба перекинути з однієї бюджетної статті на іншу, — пояснює 38-річний Віктор Бобиренко з управління у справах молоді та спорту. — Зробити це може лише сесія облради. А її робота паралізована через політичні протиріччя.

Обіцяють, що біатлоністки одержать преміальні у другій половині травня.

Зараз ви читаєте новину «Спортсменки не одержали обіцяних премій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути