Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2008 07:12

Солдат Андріан Поперечний помер на шикуванні

— Боже, люди в паніці через смерть односельчанина, — каже 57-річна Марія Машковська з села Джурин Шаргородського району, що на Вінниччині. — Із військової частини приїхало два автобуси солдат, духовий оркестр. На похорон усе село пішло.

Учора тут поховали Андріана Поперечного, солдата-строковика окремого батальйону Військової служби правопорядку в Збройних силах України, що дислокується в Києві на вул. Січневого Повстання.

Три дні тому о 16.40 під час шикування підрозділу солдат Михайло Шабан вдарив  Андріана в груди. За 20 хв. хлопець помер у машині швидкої допомоги.

За фактом смерті Андріана Поперечного порушили кримінальну справу. Затриманий Михайло Шабан перебуває на гауптвахті.

— Йому батьки дали вищу освіту. Старанний був, ніколи нікому не набридав, хороший молодий хлопець, — розповідає про померлого Марія Машковська. — Його рідна сестра Таїса  навчається на третьому курсі Вінницького сільськогосподарського інституту. Батько має звання майора. Працював у районному пожежному гарнізоні. Тепер із дружиною на пенсії.

Зараз ви читаєте новину «Солдат Андріан Поперечний помер на шикуванні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути