Ексклюзиви
середа, 19 березня 2008 07:04

Собака вижив після двох пострілів у голову

70-річний Петро Хороліч із села Макошине Менського району Чернігівщини 7 березня пішов на колишній колгоспний двір до напівзруйнованої зерносушарки. Заліз на дах за дерев"яною жердиною, але не втримався і впав.

Мертвого Петра Михайловича знайшов односелець Олександр Ткачик. Біля тіла сидів пес господаря Рекс і нікого не підпускав. Коли прийшла дружина покійного Надія Давидівна, вона 40 хвилин не могла відігнати собаку. Рекс гарчав, кидався і вкусив її за ліву руку.

— Рекс — помісь вівчарки та дога, — розповідає жінка. — Живе в нас восьмий рік. Ми навіть його день народження 22 травня справляли.

Щоб відігнати собаку, селяни викликали міліцію. Старший групи дізнання Олексій Чурсін, 41 рік, хотів відігнати тварину пострілами. Поцілив у голову з пістолета Макарова, але пес продовжував гавкати. Другий постріл звалив його. Рекса відтягли до ями. Коли тіло Петра Михайловича заносили до "швидкої", було чутно собачий гавкіт.

Після того, як люди розійшлися, дружина покійного з сусідкою принесла пса додому. За кілька днів він почав бігати двором. Кулі поцілили йому в ніс.

— Якби потрапили в голову, — зачепили би мозок, і собака помер, — каже завідуючий чернігівського ветеринарного центру "МЕД" Дмитро Милий, 32 роки. — Від струсу та больового шоку пес знепритомнів. Судячи з убивчої сили пістолета Макарова, скоріше за все кулі пройшли на виліт.

Петра Хороліча поховали 8 березня. З дружиною вони прожили разом 34 роки.

Зараз ви читаєте новину «Собака вижив після двох пострілів у голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути