пʼятниця, 10 вересня 2010 06:40

Собак отруюватимуть порошком

У столичних парках та інших зонах загального користування розсипатимуть отруйний порошок. Так хочуть позбутися бродячих собак. Про це заявило 6 вересня київське Товариство захисту тварин "SOS".

— Про порошок розповіли ветеринари приватної клініки. Причин їм не довіряти немає. Раніше збувалося все, що вони казали, — розповідає "ГПУ" Тамара Тарнавська, 53 роки, голова товариства. — Лікарі не називаються — бояться репресій. Ветеринарним клінікам влада радить не надавати статистики про кількість отруєних псів. Місто хоче похизуватися перед Євро-2012, що в ньому нема бродячих собак. Той порошок людина може принести додому, де є малі діти. Це ж і для них небезпека.

У комунальному "Центрі ідентифікації тварин" таку заяву називають провокацією.

— Це безпідставні звинувачення. Державні структури не займатимуться отруєнням. Це ж стаття кримінального кодексу, — каже Тетяна Шепітько, керівник центру.

Віктор Погребецький з управління ветеринарної медицини Києва коментувати повідомлення Тамари Тарнавської не став. Лише розсміявся.

Зараз ви читаєте новину «Собак отруюватимуть порошком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути