Ексклюзиви
пʼятниця, 22 серпня 2008 07:07

Син голови Миколаївської облради привласнив 160 тисяч доларів

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

27-річний Андрій Демченко зняв із рахунку головного відділення "Приватбанку" в Миколаєві $160 тис. готівкою. Андрій — син голови обласної ради "регіоналки" Тетяни Демченко. Гроші були зняті з одного із рахунків сім"ї без відома матері.

Як повідомляють джерела із правоохоронних органів, Андрій прийшов до банку разом із супутницею. Вони зняли гроші та підійшли до авто КІА, після чого їх ніхто не бачив. Із приводу зникнення сина Тетяна Демченко написала заяву до правоохоронних органів.

— Коментувати обставини справи вважаю некоректним, — зазначила радник голови обласної ради Олександра Ментель. — Ситуація, яка виникла, стосується особистого життя Тетяни Василівни. Тож тільки вона може її прокоментувати.

Зараз офіційно Тетяна Демченко перебуває в плановій відпустці і, за словами радника, за межами Миколаєва. Хоча, як розказують у самій обласній раді, вона чи не кожен день приходить на роботу.

Як повідомили в центрі громадських зв"язків обласного управління Міністерства внутрішніх справ, факт відсутності Андрія Демченка мав місце. Щодо грошей, то вони були зняті з рахунку фірми "Авангард" і знадобилися для господарської діяльності цього підприємства. Андрій Демченко є виконавчим директором агрофірми "Авангард", яка розташована в селі Возсіятське Єланецького району Миколаївської області. Як стало відомо "ГПУ", Андрій уже повернувся додому. Сім"я Демченка заявила, що обставини його повернення розголошуватися не будуть.

За неофіційною інформацією, син голови обласної ради захоплюється азартними іграми і не виключено, що гроші знадобилися для погашення боргу. Адже такі випадки, тільки з іншими сумами, траплялися й раніше. Офіційну ж версію щодо коштів, знятих начебто для потреб сімейного господарства, поширили, аби уникнути ажіотажу навколо відомого в області прізвища.

Зараз ви читаєте новину «Син голови Миколаївської облради привласнив 160 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути