середа, 28 листопада 2007 07:09

Руслан Борейко втік із залу суду

По обіді 9 листопада Сторожинецький районний суд на Буковині заслухав справу автовикрадачів. Підозрювали 25-річного Руслана Борейка із трьома напарниками. Молодики сиділи в металевій клітці. Раптом двоє підозрюваних почали сваритися.

— Коли арештанти сперечалися, Борейко стояв осторонь, — розповідає прес-секретар Чернівецької обласної прокуратури Олександр Лебідь. — У сварку втрутився конвоїр. Він відчинив клітку. У цей момент Борейко тихенько вискочив із залу суду. За кілька хвилин його затримали у Сторожинці.

Руслан Борейко народився в селі Купка Глибоцького району. Батька не знав. Мати виховувала чотирьох дітей. Згодом родина переїхала до села Нижні Петрівці Сторожинецького району. Руслан працював на пилорамі.

Позаторік померла його мати, а Борейка засудили за крадіжку коштовностей на 11 тис. грн. Він відсидів неповних два роки, восени звільнився. Його та напарників спіймали під час спроби викрасти автомобіль. За крадіжку Борейку загрожувало від 5 до 10 років позбавлення волі. Однак нині йому можуть додати ще кілька.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Борейко втік із залу суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути